Catering

Jeg har mange års erfaring inden for catering, og jeg er dybt taknemmelig for at få lov til at være en del af de vigtige øjeblikke i folks liv. Her er nogle af de begivenheder, jeg har haft privilegiet at deltage i:


  • Bryllupper
  • Polterabends
  • Fødselsdage
  • Firmamiddage
  • Frokostselskaber


Og mange flere begivenheder.


Jeg tilpasser menuerne til jer, der ønsker en skræddersyet oplevelse - i princippet er intet umuligt. Overrask jeres gæster med en rejse ind i det grønne køkken.


Tøv ikke med at kontakte mig for menuforslag. Jeg ser frem til at skabe en uforglemmelig oplevelse sammen med jer.

BUFFET


Veggiedeller

Ovnstegte Kartofler med oliven & friske urter

Bagte Rødder med Chimichuri & Ristede Nødder

Perlebyg salat med æbler, Grillet Peberfrugt, asparges og friske urter

 

Spidskål, Mandler, Jordbær, Ærter, Kikærter, Purløg og Mynte samt sennepsvinagrette

Tomat i variationer, Vandmelon, Basilikum, Kerner og Løg

Frisk salat med Grillet Squash, Vegansk Ost, Hvide bønner, Croutoner og Olivenolie

 

Hjemmebagt Brød

Urtesmør

Vegansk Persille Pesto

Syltede Rødløg

Mix af Luksus Oliven

Cremet Artiskokcreme

 

Pris 399 kr. / Min. 10 personer

Eksklusiv levering

HORS' DEURVES


 De Lune

Arranchini med Korianderpesto

Kartofler fyldt med Røgede Kidney Bønner

Butterdejstrekanter med Svampe & Citronskal samt karse

Mini Croisanter med Fetacreme

Bruchetta med Bagte Tomater & Basilikum

 

3 slags Crustader

Avocado & Trøffel med bagte tomater

Spicy Gulerødder & Hvidløgsblomster

Blomkål med Estragon smør & Hasselnødder

 

Spyd

Spyd med Bagte rødbeder med melon & Springløg

Spyd af Bagte peberfrugter & Grillede Squash

 

Ekstras

Variation af Oste

Oliven

 

Pris 349 kr. / Min. 15 personer

Eksklusiv levering

LUKSUS GOURMET MENU


Forår / Sommer - 7 Serveringer

 

Forret - Skovbunden

Maltjord, Syltede svampe, Stegte gulerødder, Dehydreret Oliven, Tallerkensmækker & Persillecreme

 

Forret - Hyldest til Bederne

Rødbedetatare, Syltede Æbler, Friterede Kapers & Skilt youghurt med Dildolie

 

Renser

Champagnesorbet Med soltørret Jordbær

 

Hovedret - Umami

Svampe-Risotto med trøffel serveret m. bagte Portobellosvampe samt Citronskal & karse

 

Hovedret - Blomkål i Variationer

Blomkål Sylt, Pure og Grillet serveret med Blå kartoffelchips, Hasselnødder, blå blomster & Brunet Estragon smør

 

Renser

Agurkeshot med Ingefær

 

Dessert - Sommer & Sol

Koldskålsmousse, Vaniljecrunch, Jordbær, Marengs, Syltede Rarbarber & Skum

 

Pris 649 kr. / Min. 10 personer

GOURMET MENU

 

Efterår / Vinter - 7 Serveringer

 

Sprød Snack

Rispapirschips & Avocadocreme & Blomster

 

Starter - En tur i Skoven

Grillet Squash, yoghurt skilt med Grøn Urteolie, Syltede perleløg og Grønkålschips

 

Forret - Danmarks skatte

Syltede Gulerødder i bånd , Grillet Skorzonerødder, Urtemayo, Kartofler og Radiser

 

Renser

Mynte & Lime Sorbet med Soltørret hindbær og citronmelisse

 

Hovedret- Den Grønne Ret

MungbønneKroket med Ærter i variationer, Syltede squash & Brændte Løg

 

Hovedret - Simpelt & Fantastisk

Langtidsbagt selleri med Jerk- Lynstegt kål & Ristede Boghvede

 

Dessert - Rød Grød med Fløde i Nye klæder

Kokoscreme, Citron, Bærkompot, Skum & Chokolade - tuielle - Skovsyre

 

599 kr. Per Person / Min. 10 personer

 

unsplash